luni, 12 decembrie 2011

Publicat la 12/12/2011 08:21:00 p.m. de Redacţie

Declaraţiile antrenorilor după Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul 3-1

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ de astăzi, că jocul a fost dificil şi adversara destul de incomodă.

"Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu, care a devenit şi mai greu cu golul primit rapid. Mă bucur că ne-am revenit şi am legat două victorii consecutive. Credeam că, după victoria din Cupă, împotriva Timişoarei, ne vom reveni şi în campionat. Şi astăzi am avut acelaşi joc ca în alte meciuri, am avut un presing şi o posesie bună şi ne-am creat multe ocazii, din păcate multe ratate. Trebuie să uităm de meciul de azi deja şi să ne gândim la meciul cu Braşov", a conchis Pustai. Deşi mulţi consideră subiectul "Eric" o cauză pierdută, Pustai a mai spus că s-ar bucura ca Eric de Oliveira să revină la Mediaş. "Problema în cazul lui Eric este că trebuie să ajungem la un numitor comun, gesturile pe care le-a făcut el trebuiesc pedepsite. Hotărârea de a reveni la echipă nu îmi aparţine mie, ci altcuiva. Dacă e să revină, m-aş bucura să-l antrenez din nou. Nu am cum să refuz un jucător atât de valoros, care a marcat atât de mult şi a avut zeci de pase decisive pentru Gaz Metan", susţine el.
De cealaltă parte, Constantin Enache s-a declarat dezamăgit de înfrângere, dar mulţumit de determinarea jucătorilor Ceahlăului. "Un joc deschis, plăcut pentru spectatori, dar care ne-a lăsat un gust amar prin prisma rezultatului. Ne doream să continuăm seria de rezultate pozitive. Adversarul de azi ne-a arătat unde avem carenţe şi vom încerca să le reparăm pentru meciurile viitoare. Mă bucură însă, determinarea jucătorilor mei şi sunt sigur că, dacă vom continua aşa, nu vom pierde multe meciuri. Pentru unii poate este mult ce a realizat Ceahlăul în acest tur, dar pentru mine este foarte puţin, faţă de ce mi-am propus", recunoaşte Enache.

    Trimite prin e-mail