duminică, 4 decembrie 2011

Publicat la 12/04/2011 09:06:00 a.m. de Redacţie

Criză la Gaz Metan

Înfrângerea cu Petrolul, a doua consecutivă în campionat, a dus gruparea de pe Târnava Mare şi mai aproape de zona fierbinte a clasamentului.



Autor: Alex PÎNTEA

În acest moment, Gaz Metan ocupă poziţia a 12-a a clasamentului Ligii I cu 16 puncte acumulate, la doar 3 puncte de prima echipa clasată pe loc retrogradabil, Voinţa Sibiu. În aceste condiţii, cele trei puncte puse în joc astăzi, când întâlneşte Concordia Chiajna, ar fi de aur pentru jucătorii lui Cristian Pustai.

Au dominat degeaba

Gaziştii au început în forţă partida cu Petrolul, iar terenul s-a înclinat spre poarta lui Bornescu. În minutul 15, Markovici a trimis cu capul în bară, iar peste doar un minut, Bawab a driblat tot ce a întâlnit în cale, însă nu a reuşit să îl învingă pe portarul advers. La trei minute de la reluarea jocului, Frăsinescu a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului. În minutul 60, Opriţa a căzut teatral în careul de 16 metri, în duel cu Markovici, iar centralul a arătat punctul cu var. Acelaşi Opriţa a transformat şi a deschis scorul. În minutul 78, Bawab a şutat din întoarcere, mingea a ajuns la Bud, care a trimis peste poartă din câţiva metri. Scorul final a fost 1-0 pentru oaspeţi. „Am avut numeroase ocazii şi, deşi ne aflam într-o oarecare criză, echipa a încercat, dar dacă nu intră mingea în poartă nu ai cum să câştigi. Arbitrajul nu a făcut notă discordantă faţă de restul din această etapă. Jocul de fotbal te mai şi pedepseşte, dar sunt sigur că vom depăşi această pasă proastă”, susţine tehnicianul medieşean.
    Trimite prin e-mail