luni, 21 noiembrie 2011

Publicat la 11/21/2011 05:45:00 p.m. de Redacţie

Probleme în lotul Gazului

Meciul Rapid București - Gaz Metan Mediaș începe, în această seară, la ora 19.00 și se va transmite în direct pe DolceSport.

Formaţia lui Cristian Pustai va întâlni, astăzi, în deplasare, Rapid Bucureşti. Partida va pune faţă în faţă ocupantele poziţiilor 2 şi 10 în clasamentul Ligii I şi este, aparent, una dezechilibrată. Cu toate acestea, gaziştii îşi doresc să spargă gheaţa în Giuleşti, acolo unde nu au reuşit să obţină nici măcar un singur punct în cele şase deplasări de până acum. Gaz Metan are probleme de lot înaintea partidei contând pentru runda a 14-a. Tehnicianul Cristian Pustai nu va putea conta pe serviciile lui Zarko Markovic, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, în timp ce Radu Zaharia, Alin Liţu şi Florin Bratu sunt accidentaţi. Acestora li se adaugă mai vechiile accidentări ale lui Jasmin Trtovac, Alex Munteanu, Doru Dudiţă şi Raul del Campo.

Autogol

Etapa trecută, Gaz Metan a terminat la egalitate partida cu FC Vaslui, prima remiză din acest sezon pentru formaţia lui Cristian Pustai. Gaziştii au început fără mai mulţi dintre titularii obişnuiţi. Cu toate acestea, prima repriză a fost una echilibrată. Golul a venit cu un minut înainte de pauză, atunci când Markovic a înscris în propria poartă, cu un lob peste Vâtcă. Peste doar un minut, formaţia vizitatoare a rămas în zece oameni - arbitrul l-a eliminat pe Papp pentru al doilea galben. În repriza a doua, tehnicianul Pustai a schimbat sistemul de joc şi a forţat revenirea prin introducerea lui Bud şi Bawab. Atacantul gazist a reuşit egalarea în minutul 81, atunci când a deviat şutul lui Frăsinescu. (A. P.)
    Trimite prin e-mail