vineri, 4 noiembrie 2011

Publicat la 11/04/2011 08:30:00 p.m. de Redacţie

Derby judeţean la baschet

Gaz Metan Mediaş şi CSU Atlassib Sibiu se vor afla faţă în faţă, în Sala Sporturilor Transilvania, în deja tradiţionalul derby judeţean.


Ambele echipe au un început bun de campionat. Gaziştii cu şase victorii, iar formaţia sibiană cu patru victorii în cinci etape. Partida va fi transmisă în direct de către Digisport 3, mâine seară, de la ora 19.

Autor: Alex PÎNTEA

Confruntarea dintre Gaz Metan şi „studenţii” sibieni îşi va consuma mâine seară un nou episod. Cu un start perfect de campionat, şase victorii în tot atâtea partide şi o medie impresionantă de 109 puncte pe meci, formaţia lui Ovidiu Teleabă pare favorită. Cu toate acestea, şi CSU Atlassib Sibiu a demonstrat că este o echipă în creştere de formă.

Joc interesant

Campion naţional şi jucător - în 1995 - cu formaţia din Sibiu, Ovidiu Teleabă se va afla sâmbătă pentru prima dată în postura de antrenor principal împotriva echipei la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii sportive. Va fi un joc interesant, asta crede tehnicianul Gazului Metan despre derby-ul judeţean contra sibienilor de la CSU Atlassib. Ovidiu Teleabă spune că formaţia sa va pregăti foarte bine partida, iar singura problemă de lot este americanul Scott Vandermeer care acuză dureri la genunchi. „Meciul cu Sibiul va fi un joc interesant. Echipa din Sibiu are patru victorii din cinci jocuri, ultimele partide fiind jucate foarte bine. CSU joacă acasă cu noi, deci eu spun că este un joc pe care trebuie să îl pregătim foarte bine”, a explicat tehnicianul Ovidiu Teleabă.

Vor da tot ce-i mai bun

Jarett Howell se aşteaptă la un meci dificil în reşedinţa judeţului. Conducătorul de joc spune că gaziştii şi-au învăţat lecţia şi anume că trebuie să demonstreze în teren cine este echipa mai bună. „Cred că va fi un meci important, la fel ca şi toate celelalte, însă de această dată fiind vorba de o mare rivalitate, va fi mult mai intens. Sibiul are echipă bună, noi la fel, aşa că va trebui să mergem acolo concentraţi, la fel de pregătiţi ca şi până acum, să ne facem jocul şi să dăm tot ce putem mai bun”, promite americanul.

Gazul, favorită

Putem bate orice echipă, dar asta depinde de noi. Conducătorul de joc Jarett Howell mai spune că Gaz Metan este favorită în partida cu CSU Atlassib Sibiu, însă acest lucru trebuie demonstrat în teren. „Eu cred că noi suntem favoriţi, iar băieţii simt la fel că putem bate orice echipă, dar asta depinde de noi, să mergem acolo şi să o dovedim. Am mai trecut prin aşa ceva în ultimii doi ani, toată lumea ştie că suntem o echipă bună, dar cred că ne-am învăţat lecţia, şi anume că nu e suficient să spunem asta iar lumea să o ştie, ci trebuie să demonstrăm în teren de fiecare dată” mai spune Howell.

Ovidiu TELEABĂ | antrenor Gaz Metan Mediaş: „Eu am jucat câţiva ani buni la Sibiu, dar acum sunt antrenor profesionist şi mă gândesc doar la echipa mea. Îmi doresc să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.”
    Trimite prin e-mail