duminică, 16 octombrie 2011

Publicat la 10/16/2011 05:55:00 p.m. de Redacţie

Slabi în apărare: oltenii le dau emoţii

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş joacă, mâine, în deplasare, cu formaţia lui Petre Grigoraş. Medieşenii fac antrenamente duble şi se aşteaptă la o confruntare pe viaţă şi pe moarte.



Autor: Alex PÎNTEA

Cristi Pustai îşi supune elevii la antrenamente grele
Pe elevii lui Cristian Pustai îi aşteaptă o partidă dificilă în etapa a zecea a campionatului Ligii I. În penultimul joc al rundei, Gaz Metan va întâlni, mâine, Pandurii Târgu-Jiu, formaţie care a remizat 3-3 la Târgu-Mureş în etapa anterioară. Partida va pune faţă în faţă ocupanta locului 6, Pandurii, cu titulara poziţiei a noua, Gaz Metan. Înaintea meciului cu aceiaşi gorjeni, din luna martie, Pustai recunoştea că are de a face cu o echipă care joacă foarte ofensiv şi că, dincolo de calitatea jocului, contează obţinerea unui rezultat bun.

Evoluţii oscilante

Până în momentul de faţă, în campionat, fotbaliştii medieşeni au alternat succesele cu înfrângerile. Din păcate, însă, nu au reuşit să „lege” două rezultate pozitive şi mai mult, în urma înfrângerii înregistrate etapa trecută, au ajuns la un record negativ: sunt cea mai slabă apărare a campionatului, cu nu mai puţin de 19 goluri primite în nouă etape. Cu cele cinci goluri primite pe teren propriu, în partida cu Universitatea Cluj, gaziştii au înregistrat a doua înfrângere de acest fel în nouă etape de campionat, după ce Dinamo a învins la Mediaş cu 5-0.

Pauză utilă

Gaziştii au profitat de pauza competiţională din Liga I prilejuită de meciurile echipei naţionale, pentru a pregăti următoarea partidă cu Pandurii Târgu-Jiu. Jucătorii de pe Târnava Mare au efectuat antrenamente duble în această perioadă, iar la sfârşitul săptămânii trecute au disputat un meci-şcoală. „Am decis să nu perfectăm niciun meci amical în pauza competiţională. În această perioadă am făcut antrenamente duble şi să sperăm că, în partida cu Pandurii, pe teren va fi o altă echipă comparativ cu evoluţia din jocul cu Universitatea Cluj”, şi-a exprimat speranţa Cristi Pustai.
Meciul se va transmite începând cu ora 19.00, în direct pe DigiSport.

Cu Astra II în optimi

Gaz Metan va întâlni, în optimile Cupei României, divizionara secundă Astra II. Tragerea la sorţi a avut loc la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Partida se va disputa la Mediaş, într-una din zilele de 25, 26 sau 27 octombrie. „Nu ne vom subestima adversarul, Cupa României fiind mereu o competiţie a surprizelor”, dezvăluie Pustai. Cu toate că porneşte din postura de favorită în condiţiile, în care întâlneşte o echipă de liga a doua, Gaz Metan va trata partida cu toată seriozitatea.
    Trimite prin e-mail