vineri, 14 octombrie 2011

Publicat la 10/14/2011 01:23:00 p.m. de Redacţie

Ilie Laţa, gazistul lunii

Gazistul lunii octombrie, sărbătorit la Centrul de Documentare şi Informare Gaze Naturale, a fost Ilie Laţa - una dintre personalităţile marcante ale industriei de gaze din ultimele decenii. 



Autor: Alex PÎNTEA

Fost director al sucursalei de gaze naturale şi al celei de proiectare, deţinător al mai multor brevete de inventator şi inovator, acesta a rememorat alături de familie, colegi şi prieteni momente din activitatea de peste patru decenii în domeniul gazelor naturale. Actualul consilier local a explicat că manifestarea este un bun prilej de întâlnire cu foşti şi actuali colaboratori. „Este un moment foarte important din viaţa mea şi vreau să mulţumesc conducerilor celor două societăţi şi organizaţiilor de sindicat, că această aniversare lunară a unei personalităţi din industria de gaze a căpătat tradiţie şi se perpetuează. Este un mijloc fericit ca noi să ne întâlnim cu cei care ne-au urmat în activitate, putem schimba impresii şi proiecte de viitor”, consideră el.

„Am avut mână bună”

„Veteranul” gazist recunoaşte că a avut emoţii în mijlocul unor oameni care i-au fost aproape în ultimele decenii de activitate. „Mi-am în văzut în sală şi foştii mei şefi ierarhici, cât şi foştii mei subalterni, care acum sunt în funcţii de conducere. Am avut şi mână bună, în sensul că cei pe care i-am selectat şi i-am propus pentru promovare au confirmat în funcţie şi duc mai departe prestigiul celor două societăţi”, se bucură Ilie Laţa.
    Trimite prin e-mail