miercuri, 3 august 2011

Publicat la 8/03/2011 05:11:00 p.m. de Redacţie

UEFA analizează şansele Gazului

"Pentru un club înfiinţat în 1945, care a petrecut 51 de ani oscilând între divizia a II-a şi a III-a şi a fost retrogradat după primul an în eşalonul întâi, acestea sunt vremuri îmbătătoare. Numită după terenurile care găzduiesc gaze naturale în împrejurimile Mediaşului, [echipa Gaz Metan Mediaş] este un model de succes bazat pe muncă asiduă şi un puternic spirit de echipă", scrie site-ul UEFA.
Articolul aflat astăzi pe prima pagină prezintă calculele realiste făcute de tehnicianul Cristi Pustai înaintea partidei de mâine cu FSV Mainz 05. "Trebuie să uităm meciul cu Dinamo, să fim odihniţi şi pregătiţi pentru meci. Returul va fi mult mai dificil decât meciul din tur, pentru că sezonul trecut Mainz a fost a treia cea mai bună echipă germană în deplasare", a opinat Pustai.
"Nu e de mirare că fostul profesor de matematică trebuie să stea cu ochii pe statistici. Totuşi, recordul antrenorului în vârstă de 46 de ani, care a preluat echipa în 2007, merită şi el o analiză. În cele patru sezoane cu el pe banca tehnică, Gaz Metan  a obţinut promovarea şi a terminat apoi pe poziţiile 15, 10 şi 7", aminteşte uefa.com.

    Trimite prin e-mail