vineri, 22 iulie 2011

Publicat la 7/22/2011 12:52:00 p.m. de Redacţie

Premii pentru sportivi

30.000 de lei va aloca Primăria Mediaș, din bugetul local, pentru premierea echipelor de fotbal şi baschet, care au obținut performanţe deosebite în ultimul sezon.
Autor: Alex PÎNTEA

Un proiect de hotărâre în acest sens se află pe masa de lucru a consilierilor locali și va fi dezbătut în şedinţa ordinară de la începutul săptămânii viitoare. Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret a întocmit un referat prin care solicită Consiliului Local Mediaş aprobarea sumei de 30.000 lei pentru premierea jucătorilor echipelor de fotbal şi baschet ale Clubului Gaz Metan. Totodată, aceştia vor primi fiecare câte o diplomă de excelenţă.

Ambasadorii Mediaşului

Deşi vremurile sunt grele şi restricţiile financiare din ce în ce mai dure, activitatea sportivă trebuie susţinută, având în vedere aceste rezultate care fac cinste Mediaşului. Părerea este împărtăşită de edilul-şef al Mediaşului, care consideră că sportivii sunt veritabili ambasadori ai Mediaşului în plan naţional şi internaţional. Teodor Neamţu spune că această premiere este ceva normal. „Toţi cei care au contribuit la promovarea imaginii Mediaşului, la imaginea oraşului, au primit asemenea diplome de excelenţă. Rezultatele echipelor de fotbal şi baschet obţinute în acest an sunt cele mai bune din istoria mişcării sportive din municipiu. Ele au făcut să se vorbească foarte mult despre Mediaş, să se vorbească de bine despre noi”, argumentează Neamţu.

Citiți articolul integral în ediția tipărită a ziarului.
    Trimite prin e-mail