vineri, 29 iulie 2011

Publicat la 7/29/2011 10:31:00 a.m. de Redacţie

Bawab, eroul Gazului la Mainz! Lupii Negri şi-au recăpătat tonusul | vezi VIDEO

Gaz Metan Mediaş a făcut egal, aseară, 1-1 cu FSV Mainz în preliminariile Europa League. "Mă bucur că am scos un rezultat bun şi nu am făcut de rîs România în Germania. Eu zic că e un rezultat excepţional pentru noi. Dacă îl gestionăm bine în retur, poate ne trezim în play-off", a declarat preşedintele clubului, Ioan Horoba.


Ritm alert

Gazdele au înscris în minutul 31, prin Bungert, dar medieşenii au reuşit să egaleze în repriza secundă, cu un gol semnat de Bawab (60'). Pleşca a rezistat eroic atacurilor din a doua jumătate a confruntării, iar cu acest rezultat bun, medieşenii aşteaptă returul pe care îl vor juca pe teren propriu, pe 4 august. Pe site-ul Monitorului de Mediaş, cititorii au avut ocazia să voteze într-un sondaj până la ora meciului şi majoritatea au fost pesimişti, doar doi afirmând că va fi egalitate. Din fericire, gaziştii au dovedit voinţă şi au întors în favoarea lor un meci în care erau deja conduşi, asta după ce porniseră cu moralul destul de coborât, din cauza eşecului cu finlandezii.

Fără Eric

Vedeta din sezonul trecut, brazilianul Eric de Oliveira, a urmărit confruntarea la televizor. „Sunt bucuros pentru rezultat, iar joia viitoare sper ca echipa să treacă mai departe. Am început să demonstrăm cine este Gaz Metan şi în Europa. Mă bucur pentru golul lui Bawab, însă îmi pare rău că s-a accidentat Pârvulescu. Sunt trist că nu am stat acolo alături de ei, dar nu am avut de ales, iar Dumnezeu ştie ce face! Bravo Gazuuuu!”, a scris el pe pagina de Facebook. În această dimineaţă, Eric s-a întors în ţara natală. Conducerea Gazului spune, însă, că este posibil ca el să joace returul alături de "Lupii negri". "Ne-am descurcat onorabil şi echipa trebuie să meargă înainte, cu sau fără Eric. Poate, dacă îl aveam pe el, era altfel rezultatul. Oricum, e meritul echipei pentru acest scor foarte bun pentru noi. Nu ştiu dacă Eric va juca în retur", a comentat Horoba. (A. L.)
    Trimite prin e-mail