vineri, 17 iunie 2016

Publicat la 6/17/2016 09:36:00 a.m. de Redacţie

Agresor deosebit de periculos, cercetat în libertate!



Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Braşov, şi-a lovit fosta concubină şi a spart parbrizul unei maşini aparţinând Poliţiei municipiului Mediaş.

Incidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, atunci când un echipaj de poliție din sistemul de ordine publică al Poliției Mediaș a răspuns unui apel efectuat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în care o femeie sesiza faptul că este agresată de fostul concubin. După efectuarea apelului, femeia a părăsit imobilul, fiind găsită de polițiști în stradă, în imediata apropiere a locuinței. „Împreună cu polițiștii, femeia a intrat în imobil, însă presupusul agresor nu a mai fost găsit. În acest interval de timp, acesta a adus daune autospecialei de poliție, provocându-i mai multe avarii, iar ulterior a fost surprins și reținut de polițiști. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul de 36 de ani a fost condus la sediul Poliției municipiului Mediaș, pentru audiere“, a precizat subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
Împotriva bărbatului s-a dispus reținerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, însă Judecătoria Mediaș a respins propunerea de arestare preventivă. (A.P.)
    Trimite prin e-mail