luni, 22 noiembrie 2021

Publicat la 11/22/2021 09:49:00 a.m. de

„Adoptă un bunic, adoptă un copil“

A început campania „Moș Crăciun pentru bunicii noștri“, anul acesta sub genericul „Adoptă un bunic, adoptă un copil“. Medieșenii sunt invitați să se alăture cu donații, pentru a face o bucurie de Crăciun semenilor lor, vârstnici sau copii.
 

Profesorul Casandra Irimie, alături de elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș, organizează a șasea ediție a acestei campanii care se adresează vârstnicilor din oraș și din împrejurimi, dar și copiilor nevoiași, care vor primi de sărbători pachete cu alimente, dulciuri și fructe. 
„Este a șasea ediție a campaniei Moș Crăciun pentru bunicii noștri, dar pe care anul acesta am decis să o redenumim «Adoptă un bunic, adoptă un copil», pentru că, pe lângă pachetele pe care le facem pentru bunici, vom face mai multe și pentru copii. Ni se poate alătura oricine cu donații, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, la sediul școlii noastre, unde pot lăsa un pachet pentru copii sau vârstnici“, spune Casandra Irimie.
Anul trecut, aproximativ 300 de cadouri au fost împărțite de către elevii și profesorii Școlii Postliceale Auxila unor vârstnici din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișu Nou, dar și alte localități din zona de nord a județului Sibiu. 
    Trimite prin e-mail