joi, 1 aprilie 2021

Publicat la 4/01/2021 01:25:00 p.m. de

Auxila a donat scutece pentru Spitalul Municipal Mediaș

Școala Postliceală Auxila Mediaș a făcut o donație pentru Compartimentul COVID al Spitalului Municipal, participând astfel la campania demarată de primarul Gheorghe Roman. 


Mai mulți reprezentanți ai unității de învățământ s-au alăturat la începutul acestei săptămâni campaniei de donații care a fost demarată recent de către primarul Gheorghe Roman. Aceștia au mers la Spitalul Municipal Mediaș și au donat scutece pentru adulți. 
„Ne-am alăturat și noi inițiativei primarului Gheorghe Roman. Noi, ca viitori asistenți medicali, considerăm că este nevoie de implicarea noastră în ajutorarea celor aflați în suferință, în lupta cu acest virus periculos. Împreună cu colegii mei și cadrele didactice ale școlii, am reușit să achiziționăm 750 de scutece pentru adulți, pe care le-am donat Compartimentului COVID de la Spitalul Municipal Mediaș. Știm că este un mic pas înainte și facem un apel către toți cei care pot, să se alăture acestei inițiative. Ne adresăm, de asemenea, tuturor cu rugămintea de a respecta normele sanitare ale momentului și practic de a nu deveni pacienți ai acestei secții“, a declarat Viorel Pasc, directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.
    Trimite prin e-mail