joi, 7 noiembrie 2013

Publicat la 11/07/2013 12:42:00 p.m. de Anonim

Tot oraşul, în doliu pentru Adrian Stupar

foto: NovaTV
Un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Mediaş şi-a pierdut viaţa, sâmbăta trecută, în urma unui accident de motocicletă. Familia și prietenii l-au condus, ieri, pe Adrian Stupar pe ultimul drum. Cortegiul funerar a fost deschis de aproximativ 20 de motocicliști.


Autor: Alex PÎNTEA

Tragedia s-a produs pe strada Blajului din cartierul Vitrometan. Motociclistul a intrat într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate, iar impactul i-a fost fatal băiatului. Acesta s-a stins la spital, în ciuda eforturilor medicilor. 

Semne de întrebare

Autoturismul implicat în accident era neînmatriculat şi, mai mult, şoferul folosea plăcuţe false de înmatriculare. „Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a condus un autoturism pe strada Alba Iulia din oraș, iar la intersecția cu strada Blajului nu a respectat semnificația indicatorului rutier obligatoriu la dreapta, a pătruns în intersecție fără să se asigure și nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu înamtriculat în județul Mureș, care circula pe strada Blajului, având direcția de deplasare către strada Iacob Pisso, fiind condus de către un tânăr de 21 de ani domiciliat în municipiul Mediaș. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat decesul conducătorului motociclului, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager ce se afla pe locul din dreapta față, în autoturismul marca Ford“, a explicat Anca Bloancă, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Au oprit în locul blestemat

Ieri, în jurul amiezii, sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Adi Stupar, tânărul care a decedat în urma tragicului accident de motocicletă. Mulți nici măcar nu îi erau rude sau prieteni, ci doar simpli trecători care au vărsat o lacrimă când au auzit povestea lui Adrian. Cortegiul funerar a pornit de la locuinţa acestuia de pe strada Teba şi a fost deschis de câteva zeci de motociclişti. Cu toţii s-au oprit pentru câteva momente şi pe strada Blajului, acolo unde s-a produs nenorocirea.
    Trimite prin e-mail