joi, 4 iulie 2019

Publicat la 7/04/2019 01:52:00 p.m. de Anonim

A treia promoție a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit


Cei patruzeci de elevi ai promoţiei 2016-2019 de la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș și-au luat la revedere de la cursuri, profesori și colegi.


Alex PÎNTEA

A treia promoție a unității de învățământ a participat la cursul festiv. Aceasta a avut loc pe terasa hotelului Binder Bubi.


Generație bună
  
Promoția 2019 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, de momente emoționante. Cursul festiv al absolvenților a avut loc în prezenţa conducerii Primăriei Mediaș, a președintelui Auxila Akademie, Jurgen Debus, a managerului Spitalului Municipal, Gheorghe Nicorici, a cadrelor didactice și a altor invitați. Un număr de patruzeci de elevi de la specializarea „Asistent medical generalist“ au răspuns prezent pentru ultima oară și au depus jurământul. „O promoție mai mică în acest an, dar inimoasă și foarte bine pregătită. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în a studia la Școala Postliceală Auxila Mediaș, părinților și tuturor celor care i-au sprijinit. Pentru toamna anului 2019, deci începând cu anul școlar 2019-2020, pregătim câteva surprize, spun eu plăcute, atât pentru viitorii noștri elevi de la specializarea Asistent medical generalist, cât și pentru cei de la specializarea Asistent medical de farmacie“, a explicat Viorel Pasc, directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș. 
  

Diplomă de excelență

În cadrul ceremoniei a fost premiată șefa de promoție, Natașa Comarnițchi. Proaspăta absolventă a fost recompensată cu o diplomă de excelență de către conducerea școlii, pentru merite deosebite la învățătură și purtare pe parcursul celor trei ani de studii. „Am îndrăznit să visăm și să credem în noi, am muncit și ne-am autodepășit. Îmi doresc ca dificultățile pe care le vom întâmpina în parcursul profesional să nu ne deformeze caracterul, ci să ni-l șlefuiască. Să fim în primul rând oameni și în al doilea rând asistenți medicali, să ne îngrijim pacienții așa cum ne-am dori să fim tratați noi înșine sau cei dragi nouă. Satisfacțiile profesionale să ne mângâie sufletele, nu orgoliile, iar eșecurile să ne aducă aminte că suntem doar niște unelte prin care lucrează Dumnezeu, însă El are ultimul cuvânt“. a spus Natașa Comarnițchi, șefa de promoție a Școlii Postliceale Auxila Mediaș.


    Trimite prin e-mail