marți, 11 iunie 2019

Publicat la 6/11/2019 09:08:00 a.m. de Anonim

Constantin Șovăială: Oare când se vor trezi cei din PSD?


Deputatul PNL de Sibiu Constantin Șovăială este convins că mii de localități din țară se află în faliment nedeclarat, din cauza actualei guvernări.
"Și oficialii FMI ne-au avertizat, la fel ca în 2006, că țara merge într-o direcție greșită din punct de vedere economic. Vedem ,,falimentul nedeclarat" de la București și sunt sigur că mai sunt mii de comune în această situație. În loc să se pună la aceeași masă și să găsească soluții, intelectualii din PSD alături de Olguța acuză FMI de dezinformare și că vor răul țării!
Olguța crede că toți sunt proști, cu facultăți făcute fictiv și care n-au habar de politici publice. Ordonanța lăcomiei și alte măsuri implementate de către PSD ne-au adus aici, deoarece sunt niște incompetenți! Dacă apare vreunul mai răsărit în partid îl dau afară că a avut curajul să vorbească!
În PNL nu este așa și vom lua toate măsurile necesare pentru a salva României. Trebuie să ne gândim la binele colectiv și nu individual. De acum încolo trebuie să acționăm, pentru că există riscul de a ne trezi cu o criză financiară mai mare ca cea din perioada Traian Băsescu, iar cu actualii guvernanți slabe șanse să mai scăpăm. De ce? Pentru că nu își asumă nimic, dau vina pe x și y, nu își văd lungul nasului, sunt incompetenți, sunt mincinoși, sunt hoți etc.!", a scris Șovăială, pe pagina sa de socializare.
    Trimite prin e-mail