joi, 23 mai 2019

Publicat la 5/23/2019 11:22:00 a.m. de Anonim

Talente muzicale


Mai mulți elevi de la Clubul Copiilor Mediaș au fost premiați la trei concursuri județene de muzică populară și ușoară. Acestea au avut loc în perioada 11-18 mai.


Alex PÎNTEA

Astfel, la festivalul-concurs de Muzică Populară „Moștenire din bătrâni”, organizat la Avrig, Clubul Copiilor Mediaș a obținut patru premii. Astfel, Natalia Matyas și Jessica Matyas au obținut locul I, iar Andreea Bebeșelea și Daniela Bădărânză, locul al II-lea.
La festivalul-concurs de muzică populară „Cânt și joc de pe Târnave”, desfășurat la Hoghilag, elevii pregătiți de profesorul Claudiu Șimon au obținut o salbă de distincții. Natalia Matyas și Jessica Matyas au obținut locul I, grupul de fete și solista Karina Wonerth, locul al II-lea, iar Andreea Bebeșelea și Duetul Daniela Bădărânză & Alexia Ghiliman, locul al III-lea.


De asemenea, la Concursul Județean de Muzică Ușoară organizat de Palatul Copiilor Sibiu, au fost obținute mai multe premii de către elevii din Mediaș. La categoria Muzică folk, Andrei Bucur și Albert Suciu au câștigat locul I, iar la categoria Muzică ușoară vocală, Andrei Stăncioi a obținut locul I, Adriana Mărginean și Alexandru Benko, locul al II-lea, Flavius Bârcea, locul al III-lea, iar Andreea Bretz & Roxana Gherman s-au întors cu o mențiune.
    Trimite prin e-mail