marți, 7 mai 2019

Publicat la 5/07/2019 11:05:00 a.m. de Anonim

9 mai - ziua în care PNL își primește la Sibiu partenerii europeni



Încă o dovadă a parteneriatului puternic pe care PNL îl are la nivel internațional se va face pe 9 mai, la Sibiu.
 
Aceasta este ziua în care PNL își primește la Sibiu partenerii europeni, la întâlnirea premergătoare Summit-ului UE. Liderii naționali ai formațiunilor afiliate Partidului Popular European sau care provin din rândurile acestora vor fi invitații Partidului National Liberal la o reuniune care va avea loc cu câteva ore înaintea celei din centrul Sibiului.
Au fost invitați președintele României, Klaus Iohannis, președinții Consiliului European, Comisiei Europene și Parlamentului European, Donald Tusk, Jean-Claude Junker și Antonio Tajani, președintele Ciprului, Nicos Anastasiades, prim-ministrul Bulgariei, Boiko Borissov, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cel al Austriei, Sebastian Kurz, prim-miniștrii Letoniei, Croației și Irlandei, Krisjanis Karins, Andrej Plenkovic și Leo Varadkar, iar gazde vor fi președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele Raluca Turcan, președintele PPE Joseph Daul, liderul PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, și secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz.

„Vom arăta cine ne este alături!“

„Acest eveniment și nivelul la care se desfășoară sunt cele mai bune dovezi ale încrederii și susținerii de care se bucură PNL la nivel european, iar faptul că Sibiul este orașul de desfășurare este pentru PNL Sibiu o recunoaștere a forței acestei organizații.
Partidul Popular European va câștiga alegerile în Europa și va face asta prin victoriile pe care partidele afiliate le vor obține în țările lor. PNL este unul dintre aceste partide, unul care va câștiga alegerile europene din 26 mai! Romanii au înțeles că țara are nevoie de o voce puternică în Europa, de reprezentare serioasă și de parteneri precum cei care ne vor vizita la Sibiu. România nu-și mai permite să trimită la Bruxelles  oameni  nepregătiți și nici partide aflate în relație conflictuala cu chiar propriile grupuri politice europene. Să ne imaginăm cum ar putea să inițieze pesediștii vreun demers european câtă vreme familia politică europeană din care fac parte îi amenință cu excluderea… Europa este incompatibilă cu oameni cu mentalitatea lui Liviu Dragnea și cu politicile PSD și de aceea un vot pentru ei este, de fapt, un vot irosit. Noi vom arăta pe 9 mai la Sibiu cine ne este alături!“, a declarat deputatul Constantin Șovăială, secretarul general al organizației județene PNL Sibiu.
    Trimite prin e-mail