miercuri, 24 aprilie 2019

Publicat la 4/24/2019 10:26:00 p.m. de Anonim

Șantier în zona centrală a Mediașului



Au început lucrările de reabilitare și modernizare pe străzile I.C. Brătianu, Virgil Madgearu și Michael Weiss.


Costul acestora se ridică la 6,6 milioane de lei, bani care provin de la bugetul local al municipiului Mediaș. Lucrările propriu-zise pe cele trei străzi importante din zona centrală a orașului au demarat zilele trecute. Astfel, pe strada Michael Weiss se va realiza canalizarea pluvială, canalizarea menajeră, sistemul de alimentare cu apă și se vor reabilita trotuarele și sistemul rutier. Pe strada I.C. Brătianu se vor efectua lucrări la sistemul rutier, trotuare, canalizarea pluvială și canalizarea menajeră în zona blocurilor. De asemenea, pe strada Virgil Madgearu, proiectul cuprinde lucrări la sistemul rutier, trotuare, parcări și canalizare pluvială.


„În urmă cu câteva zile, am început lucrările într-o zonă extrem de circulată a orașului nostru. Este vorba despre zona centrală, care cuprinde străzile I.C. Brătianu, Virgil Madgearu și Michael Weiss. Valoarea lucrărilor care urmează să se deruleze aici se ridică la aproximativ 7 milioane de lei. Profit de ocazie pentru a-mi cer scuze pentru disconfortul creat și, în același timp, vreau să le cer medieșenilor să evite pe cât posibil această zonă“, a explicat primarul Gheorghe Roman.
Lucrările de reabilitare și modernizare pe cele trei străzi din zona centrală a municipiului se vor finaliza anul acesta. (A.P.)
    Trimite prin e-mail