joi, 4 aprilie 2019

Publicat la 4/04/2019 02:10:00 p.m. de Anonim

Eșec cu Dinamo


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș a pierdut ultima partida disputată pe teren propriu în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet. 


Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a fost învinsă vineri seara în Sala Sporturilor de Dinamo București, cu scorul de 91-79. 
Partida dintre CSM Mediaș și Dinamo București a fost una de luptă cu un plus pentru vizitatori în prima repriză. Oaspeții au avut 27-20 după primele zece minute de joc, iar până la pauza mare ecartul a crescut la 12 puncte în favoarea acestora. Repriza a doua s-a terminat cu scor egal, în condițiile în care Dinamo a câștigat sfertul al treilea la o diferență de trei puncte, iar CSM și l-a adjudecat pe ultimul tot cu aceeași diferență. Americanul Kareem Storey și sârbul Andrija Simovic au fost cei mai buni marcatori ai medieșenilor, fiecare cu câte 18 puncte reușite în partida cu Dinamo. De asemenea, Titus Nicoară a avut 11 puncte, iar Milan Vulic a încheiat partida cu 10 puncte.
În etapa următoare, ultima din această fază a competiției, CSM Mediaș va juca, la sfârșitul acestei săptămâni, în deplasare cu Athletic Constanța. În funcție de rezultatul acestei partide, CSM Mediaș va termina pe poziția a cincea sau a șasea în clasamentul Grupei Galbene. (A.P.)
    Trimite prin e-mail