vineri, 22 martie 2019

Publicat la 3/22/2019 12:43:00 p.m. de Anonim

CSM Mediaș - eșec la Galați

Baschetbaliștii medieșeni au fost învinși în deplasare de Phoenix Galați. 


Formația gazdă s-a impus cu 80-56, după o partidă în care a reușit să își adjudece toate cele patru sferturi. Titus Nicoară a fost și de această dată cel mai bun om de la CSM Mediaș.
Phoenix Galați a început mai bine partida disputată sâmbăta trecută pe teren propriu și a condus cu 17-8 după primul sfert. Au urmat zece minute echilibrate, cu un ușor plus tot pentru formația gazdă, care a avut 11 puncte avantaj la pauza mare, scor 40-29. Gălățenii au început mai bine și repriza a doua, iar ecartul înregistrat pe tabela de marcaj a continuat să crească în favoarea lor. A fost 58-42 după 30 minute de joc, iar lucrurile au stat la fel și în decisiv. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria clară a formației gazdă, scor 80-56.
Nicoară a fost cel mai bun jucător al CSM-ului la Galați. Acesta a reușit 18 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Kareem Storey a încheiat partida cu 12 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, iar al treilea cel mai bun marcator a fost Cornel Cioacătă cu 6 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. (A.P.)
    Trimite prin e-mail