joi, 14 februarie 2019

Publicat la 2/14/2019 10:20:00 p.m. de Redacţie

Curs caritabil

Ligia Pop, bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc, consultant în nutriție și autor a șapte cărți tipărite, a inaugurat zilele trecute un curs de gimnastică facială.

Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Cultural „Casa Schuller“ și are un scop caritabil. Banii strânși de la participanți vor fi folosiți pentru reparații la casa parohială și biserica fortificată din satul Pelișor. Ligia Pop și Asociația P.A.T.R.U. (Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate), al cărei președinte este, s-au gândit să combine gimnastica facială cu strângerea de fonduri pentru lucrările de reparații necesare bisericii din Pelișor. Astfel, taxa pe care participanții o vor achita la cursul de gimnastică facială va fi direcționată către aceste lucrări.

Printre obiectivele asociației non-profit se numără promovarea valorilor culturale din zona istorică Transilvania, prin restaurarea şi reabilitarea clădirilor cu arhitectură tradiţională, în vederea includerii acestora în circuite turistice, organizarea de case de oaspeţi, precum şi pentru desfăşurarea în incinta acestora de activităţi social-culturale. Persoanele care doresc să sprijine proiectele asociației prin eventuale donații pot afla mai multe informații accesând pagina oficială de internet, www.asociatiapatru.ro. (A.P.)
    Trimite prin e-mail