luni, 4 februarie 2019

Publicat la 2/04/2019 03:14:00 p.m. de Anonim

Constantin Șovăială (PNL): Amendamentul referitor la centura municipiului Mediaș a fost confiscat fără rușine chiar de PSD!


Confuzia în care trăiește PSD capătă nuanțe comice la Sibiu, unde social-democrații nu par a se decide dacă sunt la putere sau în opoziție, susține deputatul Constantin Șovăială, secretarul general al PNL Sibiu.


"Printr-un comunicat de presă (unul din multele cu care încearcă să-și mascheze ineficiența) social democrații sibieni vor să-i convingă pe cetățeni că realizarea centurii ocolitoare a municipiului Mediaș a fost blocată de PNL prin faptul că nu a votat Bugetul pe 2018. În felul acesta, ca la piața, PSD  Sibiu amestecă mere cu pere (probabil și prune!), amestecă adevăruri cu minciuni, doar-doar mai spală ceva din imaginea de incompetenți a colegilor lor de la Bucuresti aflați, dramatic, la guvernare.
PNL nu a votat Bugetul pe 2018 în ansamblul său  fiindcă ascundea, deloc discret, enormități ale caror efecte deja le cunoaștem. Asta nu înseamnă că bugetul a fost blocat, deoarece PSD l-a trecut prin Parlament așa cum a făcut și cu inițiative care au scos lumea în strada aproape constant în 2018.
Centura Mediașului a fost întârziată fiindcă PSD nu a susținut-o! Nu a făcut asta nici în guvernarea Tudose, nici în guvernarea Grindeanu, nici în guvernarea Ponta, iar lista poate continua! Asta spre deosebire de PNL care a susținut amendamente în favoarea Mediașului la fiecare proiect de buget anual.
În 2018 PNL a susținut la votul pe capitole bugetare investițiile pentru Mediaș și a inițiat prin parlamentarii de Sibiu amendamente în acest sens. De altfel, amendamentul referitor la centura municipiului Mediaș a fost confiscat fără rușine chiar de PSD !
PSD susține că liberalii nu au proiecte pentru Sibiu, uitând că PNL conduce Consiliul Județean Sibiu și participă la actul de conducere a municipiului Sibiu. Susținem la nivel local și promovăm la nivel național prin parlamentarii noștri inițiative pe care PSD le ignoră sau blochează cu un entuziasm demn de cauze mai bune, iar proiectul pentru noul spital județean este un exemplu grăitor.
Cât despre îndemnul social democraților ca PNL sa susțină Bugetul pe 2019, ferească Dumnezeu! Parlamentarii liberali nu vor participa la promovarea în Parlament a schemei de jaf creionată de recidiviștii PSD!
Tentația PSD de a-și face publice opiniile numai și numai împreună cu referiri personale la liderii PNL este rezultatul unui tip de politică pe care încercăm de ani de zile să o descurajăm. O vom face în continuare până va înțelege și PSD și o vom face ignorând mențiunile lor de acest tip!", a declarat Șovăială.
    Trimite prin e-mail