joi, 17 ianuarie 2019

Publicat la 1/17/2019 12:04:00 p.m. de Redacţie

Cantonament în Turcia


Gaz Metan Mediaș a remizat cu Ferencváros în primul amical din Antalya.


Alex PÎNTEA

Partida de marți după-amiază s-a terminat cu scor alb, însă a fost una disputată, în ciuda vântului care a bătut puternic pe parcursul ambelor reprize. Gaz Metan a început în formula: Răzvan Pleşca, Valentin Creţu, Iulian Cristea, Bradley Diallo, Răzvan Trif, Pedro Mendes, Fofana Boubacar, Sebastian Mailat, Darius Olaru, Ely Fernandes și Yazalde Pinto. Alb-negrii au avut o evoluţie bună, au arătat disponibilitate la efort şi o organizare bună de joc. Cea mai mare ocazie a gaziștilor i-a aparţinut lui Sebastian Mailat, şutul mijlocaşului recent venit la echipă nimerind bara în minutul 25. După pauză au fost rulaţi mai mulţi jucători, ultimii intraţi fiind Raul Hăjmăşan şi Paul Costea. 

Încă trei amicale

Lotul Gazului Metan se pregătește în Antalya până pe 26 ianuarie. În această perioadă, echipa antrenată de Edward Iordănescu va mai avea trei jocuri de verificare. Astfel, vineri după-amiază, Gaz Metan va întâlni Neftci Baku din Azerbaidjan, pe 21 ianuarie va juca împotriva celor de la Daejeon Citizen FC din Coreea de Sud, iar pe 24 ianuarie, cu FC Mariupol din Ucraina.

Nume noi

Înainte de a pleca în Turcia, gaziștii au bifat trei transferuri. Astfel, Marian Pleașcă, fost jucător al FCSB, și Pedro Mendes, care e evoluat pentru Politehnica Iași, au semnat un contract valabil pentru un sezon și jumătate cu gruparea de pe Târnava Mare. De asemenea, Sebastian Mailat a fost împrumutat de la CFR Cluj până în vară.
    Trimite prin e-mail