vineri, 7 decembrie 2018

Publicat la 12/07/2018 01:01:00 p.m. de Anonim

Regal de muzică folk la Sala Traube


Festivalul național de muzică folk „Mediaş - Cetate Seculară” a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 35.

Evenimentul organizat de către Primăria municipiului Mediaş în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Mediaş - Cetate Seculară”, se va desfășura sâmbătă și duminică la Sala Traube.

Zece concurenți

În urma preselecției, au fost acceptați în concurs zece participanți. Este vorba de Casian Dîmb din Iermata, Dumitru Codruț Beleaua din Rupea, Diana Porca din Bistrița, trupa Peste Generații din Craiova, Maria Matean din Bistrița, Florian Sprînceană din Pucioasa, trupa Open din Iași, David Gojkovic din Constanța, Daria Andreea Boghean din Târgu Neamț și Stancu Gogoșeanu din Craiova. În cadrul concursului se vor acorda  Trofeul „Mediaș Cetate Seculară”, Premiul II, III, Premiul Special al Juriului și Premiul de Popularitate, plus alte premii oferite de sponsori, în valoare totală de peste 5.000 lei.


Festivalul de folk va debuta sâmbătă, la ora 17.00, atunci când vor intra în scenă concurenții, iar seara se va încheia cu recitaluri susținute de grupul Balada, Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru, Virgil Suciu și Emeric Imre. Duminică dimineața, de la ora 11.00, vor avea loc la Friends - Coffee & Wine Tasting Bar, lansări de carte și album susținute de Sorin Poclitaru, Adrian Bezna și Ștefan Iacob.

Gala Laureaților 

De la ora 18.00, la Sala Traube va avea loc Gala Laureaților, urmată de recitaluri susținute de Iulia Lupșa, grupul Motto, Adrian Bezna și Victor Socaciu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail