miercuri, 19 decembrie 2018

Publicat la 12/19/2018 04:04:00 p.m. de Anonim

Crăciunul bunicilor



Moş Crăciun a sosit şi anul acesta la Copşa Mică pentru 101 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 95 de ani.

Însoțit de ajutoarele sale, funcţionari de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală, Pompierii Voluntari şi organizaţia Sfatul Bătrânilor, acesta a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri. Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun.


„Oficialităţile oraşului Copşa Mică le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că comunitatea locală nu i-a uitat. Tot în spiritul sărbătorilor de iarnă, începând cu ziua de joi, în prag de sărbătoare, Primăria îşi va deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale. Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni sărbători fericite şi tradiționalul «La mulţi ani!»”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Copșa Mică. (A.P.)
    Trimite prin e-mail