joi, 8 noiembrie 2018

Publicat la 11/08/2018 07:05:00 a.m. de Anonim

Remiză albă la Chiajna


Gaz Metan Mediaș a dominat-o pe Concordia, dar nu a găsit drumul spre gol.

Partida de la Chiajna s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Alb-negrii au înregistrat a doua remiză albă în ultimele două etape și au rămas pe poziția a cincea a clasamentului cu 22 puncte acumulate. La începutul săptămânii viitoare, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu ultima clasată din Liga 1, FC Voluntari. Partida este programată luni seara, de la ora 21.00, și va închide runda cu numărul 14.

Concordia a șutat prima spre poarta lui Răzvan Pleșca în partida disputată luni seara, dar mingea trimisă de Ronaldo Deaconu în minutul 11 a trecut pe lângă buturi. Replica a venit peste cinci minute de la Nasser Chamed, care nu a găsit însă nici el cadrul porții. Deaconu a mai șutat o dată pe lângă poartă, la jumătatea reprizei, imitat de partea cealaltă de Ely Fernandes. Cea mai mare ocazie a reprizei a venit cu un minut înainte de pauză. Alexandru Greab a fost pe poziții la lovitura de cap trimisă de Ely Fernandes.

Ocazii mari

Actul secund a debutat cu șutul mijlocașului Antoni Ivanov din marginea careului de 16 metri, care a fost respins însă în corner cu un reflex foarte bun de către Alexandru Greab. În minutul 62, portarul Concordiei a avut o nouă intervenție salvatoare, de această dată la lovitura de cap a lui Ely Fernandes. În primul minut al prelungirilor, șutul lui Antoni Ivanov a fost blocat de Greab, iar la ultima fază a meciului Fofana Boubacar a fost blocat de fundașii adverși în careul de 16 metri.

Mulțumit de joc

La finalul partidei de la Chiajna, tehnicianul alb-negrilor s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi. Mihai Teja a vorbit și despre clasarea în play-off a formației sale. „Băieții au făcut un meci bun, dar, din păcate, nu am luat toate punctele. Am încercat să deschidem jocul foarte mult. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși. Dorinel face o treabă foarte bine aici, echipa e mult mai așezată. Noi nu avem un lot numeros, dar avem un lot cu calitate, cu caracter. Băieții se antrenează foarte bine. Sper să vină și rezultatele. Mi-au lipsit Fortes și Yazalde, sunt doi jucători de calitate. Mai sunt de jucat 12 meciuri, e departe să vorbim despre play-off. Suntem mulțumiți că din prima etapă am rămas acolo sus. E un lucru bun că echipa are continuitate, are echilibru. Sper ca și la sfârșit să fim acolo“, a comentat Teja.

Eliminați din Cupă

Săptămâna trecută, Gaz Metan a fost eliminată din Cupa României, după un eșec la limită cu CFR Cluj. Formația pregătită de Mihai Teja a fost învinsă cu scorul de 1-0 în optimile Cupei. După o primă repriză cu mai mulți nervi decât fotbal, în care s-au acordat cinci cartonașe galbene și unul roșu pentru portarul Răzvan Pleșca, aflat pe banca de rezerve, CFR a deschis scorul în minutul 64. După o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Ciprian Deac a centrat pe jos în careu, iar George Țucudean a reluat imparabil. Peste doar patru minute, Carlos Fortes a scăpat singur spre poarta adversă, a intrat în careu și a șutat, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 77, Camora a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Fofana Boubacar după un corner, iar apoi în minutul 85 a mai respins o dată, tot de pe linia porții, mingea deviată de Fortes. Partida s-a încheiat astfel cu victoria clujenilor, iar Gaz Metan a părăsit Cupa României.

Alex PÎNTEA
    Trimite prin e-mail