joi, 25 octombrie 2018

Publicat la 10/25/2018 09:10:00 a.m. de Anonim

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a pregătit 67 de utilaje, patru transportoare de mare capacitate și mii de tone de material antiderapant


Societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, va gestiona deszăpezirea drumurilor județene în iarna care urmează, iar pregătirile sunt deja într-o fază avansată.

Activitatea de deszăpezire va fi derulată prin patru baze și patru puncte de sprijin pe raza județului Sibiu, distribuite astfel: Baza Sibiu cu punctul de sprijin Păltiniș (canton), punctele de sprijin Jina și Rîu Sadului, Baza Cârța, cu punctul de sprijin Poiana Neamțului, Baza Agnita, Baza Șeica Mare și Baza Dumbrăveni, cu punctul de sprijin Blăjel.

Angajații SC Drumuri și Poduri SA Sibiu vor avea la dispoziție 67 de auto-utilaje. Pe lângă acestea, operatorul a mai achiziționat patru mijloace de transport de mare capacitate și cinci R.M.A.

În iarna aceasta, vor fi disponibile mai multe tipuri de materiale antiderapante. Estimările arată că va fi nevoie de 9.000 mc nisip, iar până în data de 15 noiembrie va fi asigurată 30% din cantitate, 3.500 tone de sare, din care 30% va fi asigurată tot până în data de 15 noiembrie. La aceste materiale se adaugă 100 tone de material de deszăpezire lichid, pentru care a fost executată infrastructura de depozitare.

De asemenea, s-au finalizat lucrările de renovare la cantonul din Păltiniș, în vederea transformării acestuia în punct de sprijin autonom.
    Trimite prin e-mail