luni, 29 octombrie 2018

Publicat la 10/29/2018 05:58:00 p.m. de Redacţie

O nouă rută de pe Aeroportul Internațional Cluj


Wizz Air a început de ieri operarea a noi rute de la bazele sale din Cluj-Napoca și Iași. Cu două zboruri săptămânale, Wizz leagă cele două orașe din România cu Liverpool, Marea Britanie. Locurile pe aceste rute pot fi deja rezervate de la 104 lei și includ un bagaj de mână gratuit.

Liverpool este orașul cunoscut în special pentru dragostea sa pentru fotbal, dar acesta nu este singurul motiv pentru care este atât de faimos. În Liverpool s-a format trupa Beatles, iar vestitul Titanic a pornit în călătorie din acest port. Orașul se transformă în mod continuu și devine unul dintre cele mai populare din nordul Angliei.
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Wizz Air oferă acum 142 de rute low-cost către 22 de țări de pe cele zece aeroporturi din România. Primul zbor din România al Wizz Air a decolat în 2006. În primele nouă luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 6 milioane de pasageri pe rutele sale către și dinspre România.
De pe Aeroportul Internațional Cluj, cursele spre Liverpool vor fi operate în zilele de luni și vineri.
Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, declară: “Suntem încântați să lansăm noi rute din Cluj-Napoca și Iași spre Liverpool, în Marea Britanie și suntem siguri că pasagerii noștri români se vor bucura să viziteze această populară destinație din partea de nord a Angliei, cunoscută printre altele ca fiind locul nașterii Beatles sau orașul din care a plecat Titanicul. Liverpool este înscris în patrimoniul mondial UNESCO și este plin de locuri minunate care abia așteaptă să fie descoperite.”

    Trimite prin e-mail