joi, 23 august 2018

Publicat la 8/23/2018 02:38:00 p.m. de Anonim

Șovăială (PNL) despre Dragnea: „La fel a început şi Erdogan!“



Deputatul liberal de Sibiu, Constantin Șovăială, îl ironizează pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după ce acesta a declarat că a fost victima unei tentative de asasinat.

„Lumea în care trăieşte Liviu Dragnea este probabil interesantă, dar cu siguranţă e alta decât a noastră, a majorităţii românilor. Obsedat de paralelisme, omul şi-a creat un univers paralel. Pentru Liviu Dragnea e greu de înţeles ca oamenii se pot mobiliza şi fără să le pună cineva autocare la dispoziţie, e imposibil de priceput ca instituţiile trebuie să funcţioneze singure, fără recomandări de la şefi de partide şi e de neconceput pentru el ca unii dintre români îl displac pur şi simplu sau chiar urăsc, fără însă, a-i dori moartea. Lumea în care traieşte Liviu Dragnea şi în care mai intra televiziunile de casă din când în când, unii dintre colegii săi uneori şi guvernul ţării atunci când nu are de ales, este departe de România fără autostrăzi, de România fără spitale, de România care se vrea curată“, a scris parlamentarul PNL pe pagina sa de socializare.
Șovăială este de părere că declarațiile liderului social-democrat au scopul de a deturna atenția opiniei publice. „Liviu Dragnea, în paranoia sa molipsitoare (am văzut că sunt şi unii care se imaginau premieri puşi de KGB), închipuie scenarii hollywoodiene ca să ne ţină ocupaţi. Trucurile astea de regizor ar trebui să ne facă să uităm şi de bătăile din piaţă, de crizele din spitale şi de scăderea puterii de cumpărăre. Din fericire, oamenii sunt mai inteligenţi decât crede Liviu Dragnea. Şi chiar decât Liviu Dragnea!“, conchide deputatul de Sibiu. (A.L.)
    Trimite prin e-mail