miercuri, 1 august 2018

Publicat la 8/01/2018 10:19:00 a.m. de Anonim

Început bun de campionat


Gaz Metan Mediaș a remizat în deplasare la Voluntari, scor 1-1.


Alex PÎNTEA

Atacantul Carlos Fortes a marcat al doilea gol consecutiv pentru formația sa. Alb-negrii au controlat ostilitățile în teren, deși au ratat șansa de a pleca cu toate cele trei puncte puse în joc. Gaz Metan are patru puncte după primele două etape de campionat și va juca, luni seara, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania lui Dinamo București.

FC Voluntari a deschis scorul repede, încă din minutul 3 al partidei disputate, luni după-amiază, pe teren propriu. Belahmeur a reluat în plasă din câțiva metri centrarea de pe partea dreaptă a lui Laidouini. Peste doar cinci minute, gaziștii au avut șansa egalării. Valentin Creţu a centrat de pe partea dreaptă, Carlos Fortes a preluat în careu, mingea a ajuns la Iulian Cristea, însă şutul acestuia a fost deviat în corner. Egalarea a venit în minutul 18. Carlos Fortes a trimis cu capul mingea în poartă după o centrare primită de pe partea stângă de la Darius Olaru. În minutul 27, Căpăţînă a reluat cu capul puțin pe lângă poartă, o centrare de pe partea dreaptă a lui Alfonso Artabe. Peste alte trei minute, Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de la marginea careului, dar Drăghia a reușit să respingă mingea în bară. Până la pauză, tot gaziștii au trecut de două ori pe lângă gol. Mai întâi, Darius Olaru a fost lansat în adâncime de Fofana Boubacar, a trecut de Drăghia, însă și-a prelungit prea mult mingea. La scurt timp, Nasser Chamed l-a lansat foarte bine pe Romeo Roberto, dar șutul acestuia a fost blocat de portarul ilfovenilor.

Gaziștii la timonă

Gaz Metan a controlat aproape în totalitate actul secund, însă, din păcate, nu a reușit să găsească drumul spre gol. În minutul 50, șutul lui Fortes din marginea careului de 16 metri a fost deviat în corner. Tot atacantul alb-negrilor a fost apoi găsit bine de Bușu în careul de 16 metri, însă poziția sa nu era una regulamentară, asistentul ridicând fanionul pentru offside. Cu cinci minute înainte de final, FC Voluntari a avut singura ocazie a reprizei. Căpăţînă a tras de la 30 de metri, însă mingea a trecut de puţin peste poarta lui Pleşca. Gaz Metan putea da lovitura în prelungirile partidei. Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, mingea a lovit zidul, i-a revenit, iar fundașul a  tras din prima, puţin peste poarta lui Drăghia. S-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Gaz Metan a acumulat patru puncte în clasamentul Ligii 1 și ocupă poziția a treia a clasamentului.

Dinamo și FCSB vin la Mediaș

Pentru Gaz Metan urmează două partide dificile pe teren propriu, cu Dinamo și FCSB. Prima dintre acestea este programată luni seara, de la ora 21.00, atunci când la Mediaș va veni Dinamo București, în ultima partidă a rundei a treia.
    Trimite prin e-mail