miercuri, 29 august 2018

Publicat la 8/29/2018 12:17:00 p.m. de Anonim

Donează un ghiozdan pentru copiii nevoiași!


Crucea Roșie subfiliala Mediaș organizează și anul acesta o campanie socială, prin intermediul căreia și-a propus să ajute cât mai mulţi copii fără posibilităţi materiale să aibă în ghiozdane tot ce este necesar.


Sub sloganul „Donează un ghiozdan!“, toate persoanele care vor să se implice pot dona rechizite, ghiozdane, hăinuţe, încălţăminte sau alte lucruri necesare unui elev la fiecare început de an şcolar.

Până pe 8 septembrie

Donațiile se pot face la sediul Crucii Roșii, din Piața Regele Ferdinand I nr. 15, în curtea Sălii Traube, de luni până vineri, între orele 16 și 18. Campania se va încheia în data de 8 septembrie. „Pentru că în curând începe şcoala, revenim cu campania socială prin care ajutăm cât mai mulţi copii fără posibilităţi materiale să aibă în ghiozdane tot ce este necesar. Anul trecut, cu ajutorul oamenilor binevoitori, am reuşit să dăruim câte un ghiozdan echipat cu cele necesare unui număr de 100 de copilaşi. Ne dorim ca şi în acest an să putem ajuta cât mai mulți. Vă aşteptăm cu drag la sediul nostru din Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 15, din data de 27 august până pe 8 septembrie, între orele 16-18, de luni până vineri“, anunță Rodica Șuteu, din partea Crucii Roșii subfiliala Mediaș.

Alex PÎNTEA
    Trimite prin e-mail