joi, 5 iulie 2018

Publicat la 7/05/2018 02:15:00 p.m. de Anonim

Mișcare în natură

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională din municipiul de pe Târnava Mare organizează sâmbătă „Zilele Tineretului Medieșean”.


Evenimentul propune probe de ciclism, drumeție și orientare turistică și va fi organizat sub deviza „Să promovăm mișcarea, sănătatea și natura”, în parteneriat cu Primăria Mediaș și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu. Acțiunea în cauză nu constituie o competiție sportivă și se adresează bicicliștilor amatori. La eveniment vor participa beneficiarii și angajații CITO Mediaș, precum și membrii ai comunității medieșene. Acesta se va desfășura între orele 9.00 - 13.00 și este structurat pe mai multe momente. Astfel, participanții vor merge cu bicicletele pe ruta Mediaș - Valea Lungă - Păucea și retur, pe o distanță de 16 kilometri. Aceștia vor lua parte la o drumeție la biserica evanghelică din Păucea, iar la situl Movilele de la Păucea vor avea șansa de a participa la o un eveniment de orientare turistică. Programul va mai cuprinde un picnic la Valea Lungă.
La evenimentul de sâmbătă vor participa circa 50 de persoane. Acțiunea este deschisă oricărui iubitor al sportului şi al mersului pe bicicletă, care la data desfăşurării acesteia a împlinit vârsta de 18 ani. (A.P.)
    Trimite prin e-mail