joi, 7 iunie 2018

Publicat la 6/07/2018 10:09:00 p.m. de Anonim

Crosul Bucuriei


Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Mediaș, în parteneriat cu Primăria municipiului de pe Târnava Mare, Direcția Județeană de Tineret și Sport Sibiu, respectiv Asociația de Turism și Ecologie Dianthus Mediaș, organizează la sfârșitul acestei săptămâni Crosul Bucuriei.

Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul III, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9.00, în zona Barajului Ighiș. „Sub deviza «Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la Crosul Bucuriei», vă invităm să fiți alături de rezidenții și angajații CITO Mediaș, sportivii din cadrul Clubului Sportiv Școlar Mediaș, voluntarii din cadrul Asociației de Turism și Ecologie Dianthus și Asociației Phoenix Speranța, elevii școlilor gimnaziale din Mediaș, precum și invitați din comunitate, la un eveniment sportiv accesibil tuturor“, a declarat Daniela Hălmaci, directorul CITO Mediaș.
Crosul constă în parcurgerea unei distanțe de 2 kilometri în jurul lacului Ighiș, distanță care poate fi parcursă și în pas de plimbare. Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului și cu premierea tuturor participanților. Efortul acestora va fi răsplătit de organizatori cu medalii, diplome, participarea la o tombolă și multă bucurie. (A.P.)
    Trimite prin e-mail