miercuri, 16 mai 2018

Publicat la 5/16/2018 09:30:00 a.m. de Anonim

Șantier deschis pe strada Cibin


A început etapa a doua a lucrărilor de pe strada Cibin din cartierul Vitrometan.


Autor: Alex PÎNTEA

Compania Apa Târnavei Mari a demarat, la începutul acestei săptămâni, lucrările de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Cibin, etapa a doua. Proiectul, în valoare de peste 732.000 lei, se derulează cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș, în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 86/2018. Conform contractului, investiția se va derula în perioada 15 mai - 30 iunie.

Problemă rezolvată

Proiectul care vizează reabilitarea  rețelei de apă și de canalizare pluvială de pe strada Cibin vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de către cetățenii din zona cartierului Vitrometan. Investiția are în vedere reabilitarea rețelei de apă în lungime de 230 metri liniari, executarea unui cămin de apă și a trei hidranți, precum și a unui număr de 12 de branșamente la condominii. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 400 metri liniari rețea canalizare pluvială, 18 cămine și 39 guri de scurgere ape pluviale în carosabil.

Gata în iunie

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Calafat cu strada Cibin, până la intersecția străzii Sebeș cu strada Cibin. Proiectul se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. Lucrarea  va fi executată de către societatea comercială Ferroterra SRL Mediaș, iar conform contractului se va derula în perioada 15 mai – 30 iunie. „Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției, cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari“, se arată într-un comunicat de presă remis de către companie.
    Trimite prin e-mail