duminică, 20 mai 2018

Publicat la 5/20/2018 11:14:00 a.m. de Anonim

Director nou la piață


Societatea Piața Prim-Com are, din această săptămână, un nou director general. Acesta trebuie să redeschidă Hanul Greweln.


Autor: Alex PÎNTEA

Consiliul de Administrație l-a validat în această funcție pe Teodor Istrate. Anterior, Consiliul Local Mediaș a aprobat numirea sa ca și administrator provizoriu în Consiliul de Administrație. Noul manager al Piața Prim-Com este de profesie economist. Numirea sa vine după ce, recent, fostul director Radu Ciobanu a demisionat din motive personale.

Solicitările lui Roman

Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit marți cu angajații pieței. Edilul le-a transmis acestora că își dorește ca activitatea să funcționeze cât mai bine și le-a cerut, totodată, să grăbească redeschiderea Hanului Greweln, care a revenit în administrarea municipalității. „Eu am venit să le transmit oamenilor care lucrează la piață că Teodor Istrate are și susținerea mea ca director. În același timp, le-am cerut tuturor să se ocupe cât pot de bine de piață, dar în același timp să grăbească amenajarea și să pună la dispoziția medieșenilor Hanul Greweln. Nu pot decât să îi urez mult succes noului director și aștept ca, după câteva luni, să vedem că ceea ce am discutat acum va fi pus și în practică“, a explicat primarul Gheorghe Roman.


Provocare asumată

Noul director general al Piața Prim-Com și-a început activitatea din această săptămână. Teodor Istrate spune că va încerca să ducă mai departe lucrurile bune din activitatea curentă, iar pe cele mai puțin bune să le îmbunătățească. Acesta a mai spus că numirea sa la conducerea pieței reprezintă o provocare asumată. „Aș vrea să mulțumesc primarului și Consiliului Local pentru încrederea pe care au avut-o în mine. Sunt sigur că nu o să îi dezamăgesc. O să încercăm să facem lucruri bune pentru medieșeni. Ceea ce a fost bun vom menține, ce a fost mai puțin bun încercăm să schimbăm, să facem și mai bine. Practic, încercăm să ducem activitatea pieței la un standard cât mai ridicat. În ceea ce privește Hanul Greweln, urmează să îl deschidem. Încercăm să îi dăm drumul cât mai repede posibil. E o tradiție să iasă medieșenii vara acolo, la iarbă verde, la Hanul Greweln“, a conchis Istrate.
    Trimite prin e-mail