miercuri, 28 martie 2018

Publicat la 3/28/2018 10:10:00 a.m. de Redacţie

Bal de tradiție


Cinci perechi au concurat la Balul Bobocilor de la Școala Postliceală Auxila Mediaș. 


Alex PÎNTEA

Evenimentul de tradiţie a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Restaurantul Noi’s. Marele premiu a fost o excursie în Germania all-inclusive de o săptămână. Totodată, a fost oferit încă un premiu similar pentru cea mai bună elevă din anul I în primul semestru. Ediția din acest an a Balului Bobocilor s-a bucurat de susținerea unui număr mare de sponsori.

Excursii în Germania

Elevii Şcolii Postliceale Auxila Mediaş au concurat pentru titlurile de Miss şi Mister, la balul special organizat pentru ei. Marele premiu a fost o excursie all-inclusive de o săptămână în Germania. Titlul de Miss Boboc Auxila Mediaş 2018 a fost câştigat de Tamasi Delinke, iar titlul de Mister Boboc Auxila Mediaş 2018, i-a revenit lui Gabriel Florea Baciu. Un premiu surpriză a fost oferit pentru Doina Rusu, cea mai bună elevă din anul I în primul trimestru. Aceasta a câștigat o excursie în Germania, all-inclusive. „Tradiția continuă la Școala Postliceală Auxila Mediaș. Și în acest an foarte mulți sponsori au fost alături de noi. Vreau să le mulțumesc și în mod special Auxila Akademie din Germania, care așa cum știți, anul trecut a preluat această școală. I-am premiat și în acest an pe Miss și pe Mister Boboc, împreună cu cel mai bun elev la învățătură din anul I, cu o excursie all-inclusive în Germania timp de o săptămână”, a explicat Viorel Pasc, directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.


Al doilea cabinet

La începutul acestui an, Școala Postliceală Auxila Mediaș a dat în folosință al doilea cabinet de nursing. Investiția se ridică la aproximativ 3.000 de euro. Mobilierul, aparatura și consumabilele au fost donate de către doi parteneri germani ai școlii. Acesta va primi periodic din Germania consumabile. De acest cabinet beneficiază cei 170 de elevi ai școlii de la specializarea Asistent medical generalist. Pe lângă cunoștiințele teoretice, aceștia se vor putea pregăti mai bine și practic. „Vreau să vă spun că surprizele vor continua, avem programe personalizate și pentru bobocii noștri, iar din toamnă pregătim un nou program care se adresează viitorilor noștri elevi”, mai spune Pasc.
    Trimite prin e-mail