joi, 11 ianuarie 2018

Publicat la 1/11/2018 03:57:00 p.m. de Anonim

Start în pregătire! Patru amicale vor juca medieșenii în Turcia

foto: gazistul.ro

Fotbaliștii Gazului Metan pleacă luni în Antalya.

Autor: Alex PÎNTEA


Alb-negrii au avut o primă săptămână de pregătire la Mediaș. La începutul săptămânii viitoare, aceștia vor pleca în cantonament în Turcia, acolo vor disputa patru amicale. Bojan Golubovici și Filip Zderic au părăsit echipa. Mai mulți jucători străini au ajuns la Mediaș și vor pleca în Antalya cu lotul. 

Primele antrenamente

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan s-a reunit luni, în jurul amiezii. Au lipsit motivat Nasser Chamed și Romeo Roberto. Alb-negrii au avut programată săptămâna aceasta vizita medicală, dar și câteva antrenamente sub comanda staff-ul tehnic. Duminică seara, lotul va ajunge la Cluj, iar luni dimineața va zbura în stațiunea Antalya. 

foto: gazistul.ro

Meciuri amicale

Gruparea de pe Târnava Mare va disputa și câteva jocuri de verificare în cantonamentul din Turcia. Toate au fost stabilite deja. Astfel, pe 18 ianuarie, Gaz Metan va întâlni Dinamo Moscova, echipă care evoluează în prima ligă rusă. Trei zile mai târziu, gaziștii vor disputa o partidă de pregătire cu formația FC Daejeon Citizen, din Coreea de Sud. Al treilea adversar din cantonamentul programat în Antalya va fi FC Veres Rivne, din Ucraina. Partida se va disputa în data de 24 ianuarie. Ultimul joc de verificare va avea loc în data de 28 ianuarie. Gaz Metan va întâlni Spartak Subotica, din Serbia. Lotul alb-negrilor va reveni în țară în data de 1 februarie, pentru a se pregăti pentru primul joc oficial din 2018, în care va întâlni FCSB. 

Încă două rezilieri

Începutul de an a adus noi plecări în tabăra alb-negrilor. După ce, în luna decembrie, patru jucători au părăsit echipa, săptămâna aceasta s-au mai înregistat și alte schimbări. Gaz Metan s-a despărțit în luna decembrie de patru jucători: Fabian Lokaj, Emmerik de Vriese, Olivian Surugiu și Paolo Jorge. Luni a plecat de la echipă și Bojan Golubovici. Atacantul în vârstă de 34 ani și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea de pe Târnava Mare. În cursul zilei de marți, bosniacul a ajuns la o înţelegere cu FC Botoşani și va îmbrăca tricoul echipei pregătite de Costel Enache. Golubovici a evoluat în 20 de partide pentru Gaz Metan și a marcat trei goluri. Tot la începutul acestei săptămâni, și-a reziliat contractul și fundașul Filip Zderic. Acesta a evoluat în zece partide pentru gruparea de pe Târnava Mare. 
    Trimite prin e-mail