marți, 30 ianuarie 2018

Publicat la 1/30/2018 08:40:00 p.m. de Redacţie

Șovăială, după votul de astăzi de la Consiliul Județean: „PSD Sibiu a reușit să se facă de rușine din nou!“



Consilierii județeni și-au pierdut vremea aplecându-se asupra unei aiureli, este de părere deputatul Constantin Șovăială, după tentativa de demitere a Danielei Cîmpean din fruntea Consiliului Județean Sibiu.

„PSD Sibiu a reușit (ce-i drept, îi este foarte la îndemână) să se facă de rușine din nou și de asemenea pe timpul și răbdarea noastră, a tuturor. Proiectul de hotărâre cu privire la demiterea din funcție a președintei PNL a Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a fost respins. A fost o pierdere de vreme în care pesediștii ne-au implicat pe toți, deși știau că o fac degeaba. Consiliul Județean a consumat hârtie, angajații au pierdut timp scriind referate, iar consilierii județeni și-au pierdut vremea aplecându-se asupra unei aiureli. De ce au făcut cei de la PSD asta? Simplu! Vorba unui model în viață al distinșilor social democrați sibieni: pentru că au putut! Daniela a răspuns la acele subiecte serioase din expunerea de motive a PSD, chiar dacă au fost aduse în discuție printr-un demers total neserios și de niște oameni neserioși. Eu voi mai spune doar că acesta a fost primul proiect de hotărâre al PSD Sibiu în Consiliul Județean de la alegerile din 2016 și până astăzi. Felicitări! Liviu Dragnea cred că e mândru de voi!“, a declarat parlamentarul liberal.
În ședința ordinară din această după-amiază, proiectul de hotărâre inițiat de PSD a fost supus votului secret. Consilierii liberali nu au votat, însă, chiar și așa, Daniela Cîmpean a triumfat. Toate voturile PSD (12) au fost în favoarea demiterii, cele ale FDGR (8) au fost împotrivă, iar proiectul a fost respins, întrucât avea nevoie de minim două treimi din voturile tuturor celor 33 de aleși. (A.L.)
    Trimite prin e-mail