joi, 25 ianuarie 2018

Publicat la 1/25/2018 08:49:00 p.m. de Anonim

Crețu se întoarce la Mediaș


Fundașul Valentin Crețu va îmbrăca din nou tricoul alb-negru. A treia oară e cu noroc!


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan are o înfrângere și o victorie în Antalya. Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă de Dinamo Moscova și a câștigat în compania lui FC Daejeon Citizen. Ambele partide s-au terminat la o diferență de un gol. Aseară, gruparea de pe Târnava Mare a întâlnit FC Veres Rivne din Ucraina, iar duminică va disputa ultimul joc de verificare, cu Spartak Subotica din Serbia. 

Învinși din penalty

Gaz Metan a pierdut la limită prima partidă de verificare din Antalya. Formația pregătită de tehnicianul Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Dinamo Moscova. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 82, din lovitură de pedeapsă, de către Nikolay Obolsky, după un fault în careul de 16 metri făcut de Iulian Cristea. Tehnicianul Cristian Pustai a început partida în formula: Alexandru Greab, Valentin Crețu, Marius Constantin, Cristian Sîrghi, Sergiu Popovici, Nasser Chamed, Darius Olaru, Ionuț Neagu, Mario Rondon, Diogo Rosado și David Caiado.

Victorie și trei goluri

Cea de-a doua partidă disputată duminică în cantonamentul din Turcia a însemnat și primul succes pentru gruparea de pe Târnava Mare. Alb-negrii au învins FC Daejeon Citizen din Coreea de Sud cu scorul de 3-2. Reușitele au fost semnate de către Mario Rondon, Nasser Chamed și Edinho Junior. De această dată tehnicianul Cristian Pustai a ales o formulă cu Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Helio Montero, Cristian Sîrghi,  Sergiu Popovici,  Nasser Chamed,  Joao Diogo,  Darius Olaru, Diogo Rosado, David Caiado și Mario Rondon. 

Crețu, înapoi la Mediaș

Gruparea de pe Târnava Mare a mai bifat, zilele trecute, un nou transfer. Fundașul Valentin Crețu, cel care se pregătea cu echipa în Antalya, și-a pus semnătura pe un nou contract, după ce recent s-a despărțit de ACS Poli Timișoara. Pentru jucătorul în vârstă de 29 ani va fi cea de-a treia experiență la Mediaș. Acesta a mai îmbrăcat tricoul alb-negru în sezoanele 2014-2015 și 2016-2017.

FCSB vine la Mediaș

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității programul primelor două etape de campionat din acest an. Astfel, Gaz Metan va disputa prima partidă oficială din 2018, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.45, pe teren propriu, în compania lui FCSB. Partida contează pentru etapa cu numărul 23 din Liga I. Ulterior, vineri, 9 februarie, formația lui Cristian Pustai va întâlni în deplasare Astra Giurgiu. 
    Trimite prin e-mail