joi, 11 ianuarie 2018

Publicat la 1/11/2018 03:52:00 p.m. de Anonim

Aeroportul Internaţional Cluj dă startul sezonului de zboruri turistice din 2018. Rută directă Cluj-Antalya din iunie



Aeroportul Internaţional Cluj a lansat zborul direct tip charter Cluj-Antalya începând cu data de 2 iunie.

“Antalya este cea mai bună destinaţie turistică a noastră pentru clujeni”, a precizat directorul aeroportului clujean, David Ciceo.
Potrivit conducerii, pentru Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj anul 2017 s-a încheiat cu rezultate excepţionale atât din punct de vedere al traficului total de pasageri înregistrat, cât şi în ceea ce priveşte traficul pe destinaţiile charter turistice.
“Numărul total de pasageri înregistrat pe zborurile charter turistice în anul 2017 a fost de 82.695 de pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016 (respectiv o creştere de 22%), când s-a înregistrat un număr total de 67.795 pasageri pe zborurile charter. În vara anului 2017, de pe Aeroportul Internaţional Cluj au fost operate zboruri către 10 destinaţii de vacanţă din trei ţări (Turcia, Grecia şi Egipt), prin intermediul a 10 companii aeriene. Noutatea sezonului de vară 2017 a fost reprezentată de lansarea zborurilor charter turistice spre Salonic (Grecia) şi Hurghada (Egipt)”, a precizat conducerea Aeroportului Internaţional Cluj.
Potrivit directorului David Ciceo, destinaţia de vacanţă favorită în preferinţele pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj rămâne Antalya (Turcia). La nivelul anului 2017 s-a înregistrat un număr total de 39.130 pasageri pe această destinaţie, reprezentând 47,5% din numărul total al pasagerilor pe destinaţiile charter din anul 2017.
“Pentru anul 2018, Aeroportul Internaţional Cluj colaborează cu tour operatorii şi agenţiile de turism din Cluj-Napoca pentru dezvoltarea reţelei de zboruri turistice. Top 5 destinaţii charter turistice 2017 de pe Aeroportul Cluj au fost: Antalya, Heraklion, Hurghada, Corfu, Rhodos”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj.
Zborul direct Cluj-Antalya este operat de către compania aeriană Atlas Global în parteneriat cu Prestige Tours International. Preţul pentru pachetele turistice către Antalya din Cluj începe de la 33e de euro/persoană cu toate serviciile şi taxele incluse.
    Trimite prin e-mail