joi, 7 decembrie 2017

Publicat la 12/07/2017 08:39:00 a.m. de Anonim

Un început frumos al sărbătorilor de iarnă la Aeroportul Internațional Sibiu (P)


Ziua de 5 decembrie 2017 a adus zâmbete pe chipurile a 30 de copii din cadrul Centrului de plasament din Orlat, aceștia fiind oaspeții Aeroportului Internațional Sibiu pentru câteva ore.

Echipa aeroportului din Sibiu a întâmpinat cu mare bucurie copiii vizibil entuziasmați de ocazia de a vizita un aeroport și de posibilitatea de a descoperi sentimentul de independență al unui pasager.
Grupul celor 30 de copii au împânzit terminalul aeroportului cu zâmbete largi și inocente, arătându-se impresionați de atmosfera vie din cadrul unui aeroport. Forfota pasagerilor, controlul celor de la securitate, zgomotul avioanelor ce aterizau și decolau au captat atenția celor mici încă de la intrarea acestora în incinta aeroportului.
Vizita la aeroport a reprezentat un moment unic pentru majoritatea și cu siguranță a trezit în interiorul fiecărui copil dorința ca pe viitor cuvântul „călătorie” să devină o experiență reală și, de ce nu, de a-și contura perspectiva practicării unei meserii în cadrul unui aeroport.
Bradul de Crăciun, turta dulce și ambianța primitoare au creat o atmosferă caldă care i-a introdus pe toți cei prezenți, mici și mari, în lumea sărbătorilor ce se apropie cu pași repezi.
„Ne-am dorit ca această vizită să reprezinte un început frumos al sezonului sărbătorilor de iarnă pentru cei mici, să fim parte din povestea lor și să ne reamintim cu toții care sunt lucrurile care ne fac mai fericiți în aglomerația cotidiană: atenția și timpul oferite în mod necondiționat.”
Inițiativei Aeroportului Internațional Sibiu s-a alăturat și Lagardère Travel Retail România, colaborator al aeroportului prezent în zona de retail și foodservice a terminalului de pasageri. Echipa Lagardère Travel Retail România a venit în întâmpinarea celor mici, oferindu-le cu această ocazie un cadou simbolic, bucurându-le sufletele și îndulcindu-le zâmbetele.
Aeroportul Internațional Sibiu, alături de Consiliul Județean Sibiu, își propune să fie un partener activ al comunității pe care o deservește, implicându-se în activități variate ce au ca scop conștientizarea și valorificarea potențialului tinerilor, contribuind astfel la educația non-formală a acestora.
    Trimite prin e-mail