duminică, 3 decembrie 2017

Publicat la 12/03/2017 09:28:00 p.m. de Anonim

Spectacol de poezie, teatru, colinde, muzică și dans, la Dumbrăveni, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități


C.I.T.O. Mediaș, în parteneriat cu C.I.T.O. Dumbrăveni, organizează spectacolul de poezie, teatru, colinde, muzică și dans “Abilitatea în umbra dizabilității”, dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Vor participa oficialități locale, colaboratori, reprezentanți ai instituțiilor publice din sistemul de asistență socială. Invitați speciali vor fi beneficiarii și aparținătorii acestoria din cadrul Asociației Phoenix Speranța Mediaș.
Evenimentul va avea loc mâine, 4 decembrie, de la ora 11:00, la Bistroteca BAUM Dumbrăveni, de pe str. Tudor Vladimirescu nr. 49, și va fi urmat de Ziua porților deschise la CITO Dumbrăveni. 
Manifestarea se desfășoară sub patronajul Consiliului Județean Sibiu și al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, în parteneriat cu Bistroteca Baum Dumbăveni. 
3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, a fost adoptată de ONU în 1992, pentru a stimula și motiva populația să înțeleagă efectele dizabilității și pentru a combate discriminarea.  Este un prilej de a exprima solidaritatea și respectul pentru persoanele cu dizabilități. 
    Trimite prin e-mail