joi, 9 noiembrie 2017

Publicat la 11/09/2017 05:55:00 p.m. de Anonim

Noul spital județean - temă de „țopăială locală” pentru PSD


Deputatul PNL de Sibiu Constantin Șovăială consideră că felul în care PSD s-a poziționat în subiectul noului spital județean este „un fel de țopăială locală”.

„Un spital de nivel european care să deservească Sibiul, Mediașul și toate celelalte comunități este o necesitate pe care PSD o tratează cu o neseriozitate înspăimântătoare. Declarațiile d-lor Dragnea și Tudose făcute la Sibiu și mai ales felul în care organizația PSD Sibiu a înțeles să le exploateze după plecarea celor doi arată o imaturitate evidentă. Practic au transformat subiectul dintr-unul administrativ într-unul politic”, spune Șovăială.
Deputatul susține că demersurile Consiliului Județean sunt avansate și că atunci când s-a făcut transferul de teren în scopul construirii spitalului PSD a votat „pentru“ în ședința. „După ce au promis ani la rând centura ocolitoare pentru Mediaș, după ce au promis salarii mai mari și instituții fără corupție și nu s-au ținut de cuvânt acum s-au gândit să ia proiecte de-a gata, să le deturneze, să le politizeze și să se laude cu ele”, a declarat Șovăială pentru Monitorul de Mediaș.
Deputatul susține că va atrage public atenția ori de câte ori medieșenii sau sibienii vor fi mințiți și că nu va permite transformarea unor chestiuni esențiale pentru viața oamenilor în  instrumente electorale. (A.L.)
    Trimite prin e-mail