vineri, 10 noiembrie 2017

Publicat la 11/10/2017 11:59:00 a.m. de Anonim

Contract important pentru Mediaș. Primarul Roman: "Va aduce fonduri europene atât pentru Mediaș, cât și pentru multe localități din nordul județului Sibiu"

Compania Apa Târnavei Mari a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale un contract de finanțare pentru asistență tehnică. 


Autor: Alex PÎNTEA

Acesta are o valoare de aproximativ 3,5 milioane de lei și se va derula pe o perioadă de 16 luni. 
Apa Târnavei Mari continuă proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în nordul județului Sibiu. În acest sens, a fost semnat într-o primă etapă un contract de finanțare pentru asistență tehnică între companie și Ministerul Dezvoltării Regionale, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Obiectivele acestui prim contract semnat constau în efectuarea de studii, expertize şi documentaţii necesare elaborării aplicaţiei de finanţare. „Operatorul nostru a semnat un contract important cu Ministerul Dezvoltării Regionale, un contract care va aduce, sper eu, fonduri europene atât pentru Mediaș, cât și pentru multe localități din nordul județului Sibiu. Aceste fonduri au ca scop modernizarea rețelor de apă și canalizare. Îmi doresc ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit și sigur că vreau ca, de această dată, să existe cât mai puține reclamații în privința modului în care urmează să se desfășoare lucrările”, a declarat primarul Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail