miercuri, 4 octombrie 2017

Publicat la 10/04/2017 01:37:00 p.m. de Anonim

Dublă sărbătoare la Dumbrăveni


Orașul Dumbrăveni a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, un eveniment deosebit.

Autor: Alex PÎNTEA

Sâmbătă și duminică au fost organizate, de către Primăria și Consiliul Local Dumbrăveni, Festivalul Toamnei și Ziua Fermierului. Manifestarea s-a adresat tuturor locuitorilor orașului, dar mai ales celor care muncesc pământul, potrivit primarului Emil Dârloșan. Cei prezenți au putut cumpăra legume și fructe proaspete, direct de la producătorii agricoli.


Program artistic

Deschiderea oficială, desfășurată sâmbătă, la ora prânzului, în prezența prefectului Lucian Radu și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Marcel Luca, a fost urmată de concursul „Cel mai frumos stand“, după care pe scenă au urcat artiști locali și invitați speciali. Astfel, au avut recitaluri Mircea Marcoș, Coralia Costea, Lorena Filipescu, Doina Pintea, Maria Golban Șomlea și Gheorghe Turda.


Sărbătoarea roadelor pământului, dar și a celor care îl muncesc, a continuat duminică, cu spectacole susținute de Luminița Dejan și grupul vocal „Mugurași de pe Târnavă“. Ulterior, participanții au avut ocazia să vadă un spectacol cu dansuri populare românești, maghiare, germane și romanes. Programul artistic a continuat cu Silviu Pașca, formația instrumentală Acs Jozsef și grupul „Ad Libitum Voices“. Cel mai așteptat moment a fost, fără doar și poate, recitalul susținut de Luminița Anghel, care a pus punct final manifestărilor din acest an de la Dumbrăveni.


    Trimite prin e-mail