sâmbătă, 7 octombrie 2017

Publicat la 10/07/2017 08:38:00 p.m. de Anonim

Cu mândrie, pentru Copșa Mică


Primarul orașului Copșa Mică, Tudor Mihalache, a reușit să câștige admirația întregii țări prin pelerinajul său pentru apă.

Demersul său le-a adus speranță localnicilor că autoritățile de la București vor rezolva, până la urmă, problema comunității. „Eu m-am simțit foarte bine în acest drum, oamenii de la mine din oraș s-au simțit foarte mândri, familia se simte foarte mândră de mine. Am avut multe reacții pozitive. Jumătate din România nu are apă și canalizare și nu este normal. Printre această jumătate din localitățile românești se află și Copșa Mică. Un oraș care a fost chiar greu încercat pentru că a fost cel mai poluat oraș din România care nici la ora actuală nu are apă potabilă în rețea“, a mărturisit Mihalache. După ce a parcurs pe jos 320 km, edilul a avut întâlniri la Președinție, Ministerul Mediului - unde ministrul nu și-a făcut timp să fie prezent, Guvern și Ministerul Apelor și Pădurilor.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a ținut să-l felicite. „Se sacrifică, a făcut un efort enorm pentru locuitorii din Copșa Mică pentru a atrage într-un fel atenția celor de la guvernare care au obligația de a rezolva toate problemele privitor la condițiile de viață din Copșa Mică. Uneori trebuie să apelezi când dai de nesimțire și la gesturi aproape disperate“, a spus Orban. (A.L.)
    Trimite prin e-mail