vineri, 15 septembrie 2017

Publicat la 9/15/2017 09:23:00 a.m. de Anonim

Reabilitarea străzii Cibin, o promisiune respectată


Rețeaua de canalizare pluvială de pe strada Cibin va fi extinsă. De asemenea, infrastructura rutieră va fi reabilitată și vor fi amenajate locuri de parcare.

Autor: Alex PÎNTEA

Proiectul este finanțat de la bugetul local al municipiului Mediaș și îndeplinește o promisiune făcută de conducerea administrației publice locale, acum câteva luni, oamenilor care locuiesc în această zonă. „În urmă cu câteva luni, am avut o întâlnire cu oamenii care locuiesc pe strada Cibin. Le-am promis atunci că în două etape rezolvăm problema apei pluviale, a infrastructurii rutiere şi în acelaşi timp vom amenaja şi parcări. Consider că suntem în grafic şi că până la sfârşitul acestui an promisiunea noastră va fi respectată. Profit de ocazie pentru a le spune oamenilor că realizez faptul că există un oarecare disconfort în zonă, iar în acelaşi timp vreau să le mulţumesc pentru răbdare şi sper să aibă încredere că lucrarea pe care o vom executa aici este în folosul tuturor“, a precizat primarul Gheorghe Roman.


Lucrările pe strada Cibin, din cartierul Vitrometan, au demarat săptămâna trecută. Ele vor fi realizate în două etape - prima anul acesta, iar a doua în 2018. 
    Trimite prin e-mail