vineri, 8 septembrie 2017

Publicat la 9/08/2017 04:24:00 p.m. de Anonim

Mediașul se mândrește cu gastronomia locală



Medieșenii, dar și turiștii sunt invitați să descopere produsele gastronomice tradiționale din regiunea Târnavelor.

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc în curtea casei parohiale a Bisericii Evanghelice „Sfânta Margareta“ evenimentul intitulat „Mediaș Brunch“.
Participanții vor avea ocazia să descopere un autentic mozaic cultural și gastronomic, constând în produse și rețete vechi, puse în valoare atât pentru cunoscători, cât și pentru cei curioși să afle tainele produselor tradiționale din zonă. De asemenea, în curtea Bisericii Evanghelice „Sfânta Margareta“, va avea loc cu aceeași ocazie un târg de producători locali. „Început încă din luna aprilie, proiectul își propune să arate tuturor celor interesați secrete ale culturii gastronomice din Transilvania. În data de 10 septembrie, începând cu ora 12.00, organizatorii ajung pentru prima oară la Mediaș, unde veți putea lua parte la un brunch urban în curtea casei parohiale evanghelice, putând degusta brânzeturi, vinuri, precum și alte specialități din regiunea Târnavelor. De asemenea, se va putea vizita un târg de producători locali, în jurul bisericii Sf. Margareta“, transmit organizatorii.
Evenimentul „Mediaş Brunch“ este organizat de către asociațiile My Transylvania și Eat Local în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail