vineri, 1 septembrie 2017

Publicat la 9/01/2017 07:56:00 a.m. de Anonim

Criză pe Târnavă! Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere în campionat, a şasea în primele 8 etape


Formaţia lui Cristian Pustai a fost învinsă în deplasare de CS U Craiova cu scorul de 2-0. Brazilianul Gustavo şi Andrei Burlacu au marcat în repriza secundă golurile victoriei oltenilor. În urma acestui rezultat, Mediașul rămâne cu doar 4 puncte în clasament. 


Autor: Alex PÎNTEA

Oltenii au fost echipa mai periculoasă în prima repriză a partidei disputate pe teren propriu. Formaţia pregătită de Denis Mangia a ratat prima ocazie a partidei în minutul 15, atunci când Răzvan Pleşca a reuşit să apere şutul lui Nicuşor Bancu. Cu 3 minute înainte de pauză, alb-negrii au avut singura lor ocazie. Darius Olaru a scăpat singur spre poarta adversă, însă talonat de Ferreira a reluat slab, iar portarul a reţinut fără niciun fel de problemă.

Evoluţie slabă

Gazdele au deschis scorul în minutul 56. Brazilianul Gustavo a reluat simplu în poartă centrarea lui Alexandru Băluţă de pe partea stângă. În următoarele 10 minute, Răzvan Pleşca a apărat şutul lui Dimitrov, dar şi pe cel al lui Gustavo din poziţie de unu la unu cu acesta. Craiova a făcut 2-0 în minutul 86, atunci când Andrei Burlacu a trimis în poartă mingea centrată de Dimitrov. 

Curăţenie la echipă

La finalul meciului, tehnicianul Cristian Pustai s-a arătat dezamăgit de mai mulţi jucători. Totuşi, acesta încearcă să rămână optimist. „Avem probleme, trebuie să fim atenţi ce facem în perioada următoare. Vom da drumul unor jucători care au venit la Mediaş crezând că pot face act de prezenţă. Fals, nu e aşa! O să rămânem cu jucători care vor simţi ceva pentru această echipă şi nu vor ceda în această luptă pentru evitarea retrogradării. Sunt supărat pe mai mulţi jucători, dar nu are rost să mai vorbesc acum. Vom încerca să ne salvăm de la retrogradare, asta e. Vom remedia aceste probleme şi sunt convins că Gaz Metan nu va retrograde“, a declarat Pustai.
Liga I se întrerupe în această săptămână, din cauza meciurilor Naţionalei cu Armenia şi Muntenegru. În următoarea etapă, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu Concordia Chiajna.
    Trimite prin e-mail