vineri, 8 septembrie 2017

Publicat la 9/08/2017 03:50:00 p.m. de Anonim

Atac la asfalt! Delgaz Grid schimbă conducte pe Şoseaua Sibiului


Compania Delgaz Grid a demarat, la începutul acestei săptămâni, lucrări de înlocuire a unui tronson de conducte şi branşamente de gaze naturale pe Şoseaua Sibiului. Acestea se desfășoară de la intersecția cu strada Gravorilor până la intersecția cu strada Nisipului, pe o lungime de circa 130 metri liniari. Traficul auto pe Şoseaua Sibiului va fi parţial restricţionat pe perioada desfăşurării lucrărilor. Finalizarea acestora este preconizată pentru a doua jumătate a lunii septembrie.


Autor: Alex PÎNTEA

Compania Delgaz Grid a dat startul, luni, unui proiect important de investiţii pe Şoseaua Sibiului din municipiul de pe Târnava Mare. Acesta vizează înlocuirea unui tronson de conducte şi branşamente de gaze naturale. Practic, se lucrează efectiv de la intersecția cu strada Gravorilor până la intersecția cu strada Nisipului. Înlocuirile se fac pe o lungime de circa 130 metri liniari. Conductele noi vor fi pozate în partea carosabilă a străzii, în vederea respectării normelor de siguranţă din acest domeniu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu de investiţii, care se derulează în acest an pe strada Şoseaua Sibiului.

Trafic restricţionat parţial

Termenul de finalizare al lucrărilor de pe Şoseaua Sibiului este unul scurt. Conform proiectului, acestea vor fi gata în a doua jumătate a lunii în curs. În condiţiile în care acestea presupun spargerea covorului asfaltic existent, compania dă asigurări că acesta va fi refăcut în cel mai scur timp posibil. Pe durata executării lucrărilor, traficul rutier va fi parţial restricţionat. „Finalizarea lucrărilor specifice la acest tronson este estimată pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Lucrările de refacere a carosabilului vor fi demarate imediat. Aceste lucrări vor fi executate de către firma specializată care a realizat iniţial asfaltarea străzii, în conformitate cu standardele de calitate stabilite pentru acest tip de lucrări, garanţia fiind păstrată iar costurile fiind suportate integral de Delgaz Grid. Delgaz Grid atrage atenţia că traficul auto pe Şoseaua Sibiului va fi parţial restricţionat pe perioada desfăşurării lucrărilor. Compania regretă disconfortul inerent generat de astfel de lucrări“ se arată într-un comunicat de presă remis de către companie.

Proiecte noi

Proiectele de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Şoseaua Sibiului şi Valea Moşnei sunt cele două proiecte noi programate de companie pentru acest an. Prin acestea urmează să fie înlocuite conducte şi branşamente însumând circa 4 kilometri. Valoarea proiectelor însumează aproape 600.000 lei. „Scopul investiţiilor derulate de companie este îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatori“, se mai arată în comunicatul Delgaz Grid.
    Trimite prin e-mail